27 oktober 2006

sitta..krypa..stå...nu är det igång!

Jaha så börjas det... I några veckor nu har vår älskade Lilleman börjat sakta men säkert bli hemskt rörlig. Det började med att han liksom puttade sig bakåt med händerna och lyckades även med denna teknik vrida sig och ändra riktning helt om. Efter några veckors finslipande så tar det en sekund, så ligger han på andra ändan av rummet och flinar åt en. Nu här i dagarna har även resten av kroppen börjat hänga med och han kommer upp på knäna i "klassisk" krypställning. Allt detta är ju supergulligt och jätteduktigt av honom om det inte vore för att han använder sina nya talanger till en massa bus...som att krypa till tidningskorgen och dra ner mammas tidningar. Termen "AJ AJ" är härmed i fullt bruk på Lokstallsgatan :-)

5 kommentarer:

Klockan 2:39 em , Anonymous Anonym sa...

Men HURRA! Vad duktig du är!!
Har sett att "kryppositionen" varit på "G" när vi sågs på BVC senast...Men OJ, att det är dags redan!

Alva håller på med baklängesförflyttningen (dock bara ca 1 meter) och snurrningen nu; då är det nära förestående alltså att "barnsäkra"... Huga!

Måste a) säga att VAD du är lik morfar Oliwer!!! :-)
b) fråga om det är OK att vi har er länk på Alvas blogg?

 
Klockan 2:52 em , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Ja usch nu börjar det konstanta passandet, trodde det skulle dröja ett tag till men visst är det ändå härligt att se hur de utvecklas.

Ja visst är han lik morfar sin. Vi har ett foto hemma när han är ungefär en månad gammal och han är så läskigt lik pappa min och hans sida av familjen.

Självklart får Alva ha en länk till oss..det är ju bara skoj :-)

Kram på er!!

 
Klockan 12:02 em , Anonymous Anonym sa...

Ja, nu blir det inte en lugn stund. Nu får du fullt upp tills han flyttar hemifrån.

 
Klockan 7:11 em , Blogger Unknown sa...

Men jisses vad tidig han är! Olivia lärde sig inte krypa förrän hon var 10 månader... men så gick hon i och för sig redan när hon var 9 mån!

Visst är det lite läskigt när de helt plötsligt blir så rörliga? Det är då man märker hur barnosäkert hem man har! Jag fasar inför kommande "stoppa-allt-i-munnen-period" för Isak eftersom Olivia har tuuuusen miljoner småsaker som är livsfarliga för bebisar....

 
Klockan 10:44 fm , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Lillasysteryster- Ja hemskt läskigt!! Känns som att det är hög tid att se över hemmet och fixa till alla potentiella dödsfällor ;-). Han blir bara duktigare och duktigare varje dag på att förflytta sig så nu ligger allt i marknivå risigt till. Ja, jag tänkte på det där med småsaker när man har äldre syskon..de måste ju få leka på golvet men hur ska man hinna ha koll varje sekund så inget hamnar i mun på den lille??. Du får sätta Olivia i lekhage så hon får ha sakerna ifred ;-) hihi!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida