15 juni 2007

"Va gör du nu för tiden......"

Nej mamma lilla, vi har inte gått och dött, inte heller är det fel på bloggen. Vi har bara haft så fruktansvärt mycket annat mys och skoj att sysselsätta oss med att datorn får stå dammig i ett hörn och skämmas.
Pappan spenderar fortfarande en stor del av sin vakna tid med att leta efter den ultimata pickupen à massor av pengar, och jag söker med ljus och lykta efter en köpare till min vagn samt ekonomiska medel till att införskaffa den nya. Annars är det som sagt rätt tomt här i vår datahörna, men kanske har nu spärren släppt och inläggen rinner på igen,vi håller tummarna. Fast bara sent på kvällstid för dagarna är alltför ljuvliga att ens sticka in lilltån innanför dörrn.

Bildbevis: Vi lever och har det gott! Smörjer ungen,som blir brunare för var dag som går, med solkräm konstant och insåg häromdan att jordgubbar ger envisa fläckar :-)

Foto: Jenny Hult

4 kommentarer:

Klockan 7:59 fm , Blogger Camillas lockar sa...

Ja, jisses vad solen tar! Helt sjukt trots hög solskyddsfaktor och allt. Men tänk vilka pepparkaksungar det sprang omkring förr. Idag inte lika vanligt som tur är!

 
Klockan 8:07 fm , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Nej tyvärr kan man ju liksom inte hejda att strålarna biter,annat än att hålla sig inne då,men det vägrar ja. Pojken har fått min och pappans anlag när det gäller pigment och även om jag skulle smeta in en hel tub bamsekräm på ungen så blir han mer och mer gyllene för var dag som går.

Men håller med om att ungarna var bra mycket brunare förr,lättklädda,utan solfaktor och ute i solen hela dagarna. Lite läskigt med tanke på allt man vet idag om vilka skador det kan ge.
Har faktiskt beställt en sån där solskyddsdress nu så man kan känna sig lite tryggare i den gotländska sommaren :-)

 
Klockan 7:33 em , Blogger Unknown sa...

Ja, fast förr i tiden var ju ozonlagret betydligt tjockare än vad det är idag. Med andra ord så är solen mycket farligare för våra barn än vad den var när våra föräldrar var små.

Men det är fint med bruna barn! Oliwer är ju en riktig gullunge :-)

P.S Tack för att du erbjuder mig hjälp! Idag har Olivia varit på dagis så jag har haft små stunder av vila!

 
Klockan 11:30 em , Anonymous Anonym sa...

Vilken otroligt fin och härlig bild på snygga Oliwer! Saknar er jätte mkt!! Kul att se dig blogga igen! Rasmus satt idag med mig och tittade på foton på bla Oliwer han sa på en gång med ett leende "Oiver"! Han saknar honom....så det är skönt att de får se varandra under sommaren igen!! Kram på er och vi hörs!
Veronica å Rasmus

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida