28 januari 2007

Här blir det åka av

Äntligen har då vintern kommit till vår lilla ö. Tjockoverallen har åkt på och pulkan har tagits fram ur förrådet för premiäråket. Det blev en pulkautflykt med Ebba och hennes mamma, Irisdalsgatan- Lasarettet tur och retur. Kallt, blåsigt och sandat på helt fel ställen, men ack så skoj ändå! Sedan dess har det blivit några turer till här hemma i byn,vagnen har snällt fått ligga inpackad i bilen för pulkans fördelar är många när man bara ska ta sig korta sträckor.
Dessutom har vi haft premiär för babysimmet. I torsdags morse bestämde vi oss, efter mycket velande, att fortsätta med plasket en termin till. Det är ju trots allt sista chansen till riktig mor-son aktivitet såhär på dagtid. Oliwer njöt i fulla drag över att vara tillbaka i vattnet, dock hade han lite svårt att förstå att man inte kan röra sig fritt som man vill utan måste hänga fast i mamma,knasigt! Nu är det bara ett par nya badbyxor som måste inhandlas för killen har växt så det knakat sen sist. Hittade de här på www.1klass.se , skitsnygga eller hur?!


2 kommentarer:

Klockan 8:00 fm , Blogger Unknown sa...

Visst är det härligt med all snö! Otroligt vad mycket det har kommit, men det är ju som vanligt här på Gotland; allt eller inget.

Olivier ser i alla fall ut att må gott där i pulkan :-)

Asballa badbrallor!!

 
Klockan 9:02 fm , Blogger Ebbas mamma sa...

Äntligen vinter ja!
Vi tackar för lånet av pulkan, fler sådana turer får det bli, fock gärna uan medföljande vagnar :-)

Håller med: ASCOOLA badbrallor!!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida