11 januari 2007

Det var på tiden!!

Haha...dra på trissor. Tittade precis ut genom fönstret och fick se något så märkligt som..SNÖ!! Allt där ute är vitt,vitt,vitt. Håller nu tummarna ordentligt för att det ska ligga kvar till imorgon så vi hinner ta ut Lillemans nya pulka och ta ett provåk!

4 kommentarer:

Klockan 4:46 em , Anonymous Anonym sa...

Antar att du blev lika besviken som jag i morse... Av all snö syns nu inte ett spår. Trist.

 
Klockan 11:05 em , Anonymous Anonym sa...

Halloj!!
Herre guuud va´ jag saknar er....men allra mest Oliwer måste jag få tillägga då:)! Pratade med er på telefon idag och fann mig själv sittandes en bra stund efteråt å bara känna mig tom på en del av familjen, ni bor för långt bort:(
Snön lyser verkligen med sin frånvaro....undrar om vi får använda pulkan (också en nyligen inköpt) snart till morbror Rasmus!? Många varma kramar från Plusmormor!!

 
Klockan 6:42 em , Anonymous Anonym sa...

Tejnixen! Tillbaka på ön och sällskapssjuk! Ska vi ses nåt i veckan? Innan simmet på torsdag? Onsdag kanske? (ska på VV i morrn...)

 
Klockan 5:16 em , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Lillasysteryster-Inte en flinga snö någonstans, det börjar bli en riktigt tragisk vinter :-(

Virre-Vi saknar er fruktansvärt mycket också. Känns bättre när man inte tänker efter och bara kör på. Men ibland slår det en hårt hur sällan vi ses och hur stor saknaden är.
Nä, pulkorna får nog stuvas undan till nästa vinter om det inte sker ett mirakel :-(

Jenny-Hej! Va skoj, det tycker jag absolut vi ska. Oliwer är i startgropen till en förkylning så vad sägs om att avvakta hur han mår fram till eftermiddagen och bestämma sen. Vill inte att ebbisen ska smittas. I vilket fall har vi inget inplanerat till imorgon så we are all yours isåfall...

Kraaam på er alla!!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida