27 november 2006

Det kan inte vara sant?!

Oliwer har lärt sig sitta, sätta sig själv, krypa/hasa sig bakåt,gå i lära-gå stol och fått sina första två tänder på vad som känns som en sekund. Men okej..allt detta kan jag greppa och hänga med i (tänderna var i och för sig firade som en riktigt högtid här hemma) men nu....ungen KRYPER!! Inte hasande, inte bakåt och sidleds utan Oliwer kryper, på alla fyra, rakt framåt! Han siktar in sig på sitt mål och så sätter han igång och fort går det må jag säga. Eftersom lära-gå stolen vidgade hans vyer i vår lägenhet så vart längtan efter att komma runt hörnen för stor så han började i förrgår med att ta sig fram för egen maskin. På kvällen fick vi middagsbesök av härliga familjen Hult och framför uppsynen av hans älskade Jenny ;-) så satte han igång, för första officiella gången, videokameran var där så det är förevigat. Gårdagen var helt sanslös, ett konstant krypande, mot folk, mot ljud som lät intressanta, och framför allt mot "AjAj saker" som är synnerligen intressanta :-)
Han slår en med häpnad varje dag..Oliwer, du är helt underbar!

6 kommentarer:

Klockan 3:03 em , Anonymous Anonym sa...

Ja du, vad ska bli av dig lilla vän? Du kommer nog bli sprinter eller astronaut med tanke på din fart för att upptäcka världen ;-)

 
Klockan 11:49 em , Anonymous Anonym sa...

Hej min vän;) Vilken fin bild du fick på dom. Gu, va kul att han kryper synd bara att man inte fick se det. Hann tyvärr inte ringa dig, Malin hade fel tapet...snurrmaja...Hon klarade teorin idag! Jag ringer dig under morgondagen min vän!
Kramizar love you...

 
Klockan 11:20 fm , Blogger Unknown sa...

WOW! Han är minsann framåt den lille grabben :-D

Skoj!

 
Klockan 10:50 fm , Anonymous Anonym sa...

Å du... by the way: Nu får du ändra i profilen...Du fyllde väl 24 för ett par dagar sen va ;-) !?

 
Klockan 11:42 fm , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Haha...tack för påminnelsen ;-)..Consider it done!!

 
Klockan 5:28 em , Anonymous Anonym sa...

GRATTIS på 7 månadersdagen lilla hjärtat!!! Hoppas du fått nåt gott till middag och full uppmärksamhet heeela dagen :-)

Kram från Jenny och puss från Ebba

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida