23 april 2007

En grå dag

Grått väder utanför, en son som går runt och ylar av missnöje för allt. Och mitt i allt, jag, som planerat att göra ett tokryck med viktväktarna, start idag..suck..varför kan de inte tillverka kalorifri kexchoklad?!

6 kommentarer:

Klockan 10:56 fm , Blogger Ebbas mamma sa...

Håller med dig. Jag SKA dock lyckas ta nya tag idag, tristessen till trots! Det blir fruktsallad till fika när en kompis kommer förbi :-)

 
Klockan 10:59 fm , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Det lät iallafall väldigt trevligt :-).
På tal om nyttigheter tänkte jag höra med dig om vi inte kunde ta snäckvändan nån dag här, och dessutom hur är det med klappandet och klangandet den här veckan?

Kram

 
Klockan 2:39 em , Blogger Camillas lockar sa...

Å, förstår du vad skönt det är att höra att din med gnäller! I och för sig är ju Peo magsjuk (eller eftersviter är det förstås nu), men ändå. Han gnäller för allt.

 
Klockan 2:58 em , Blogger Unknown sa...

Fast du borde gå ut! Det är faktiskt riktigt skönt :-)

Lycka till med kaloriräknandet! Jag är inte ett dugg avundsjuk....

 
Klockan 4:59 em , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Camilla- Jo nog gnäller min..ofta!Imorse gick han efter mig som en svans och fick ur sig ett sorgset ylande värdigt att krossa glas så fort det var något som inte passade. Min tröst är att han är så fruktansvärt härlig och glad när han sätter andra sidan till, hälften av var liksom!
Skrev ett inlägg på din blogg om det här med knöliga nätter imorse men datorn ville inte registrera min kommentar,nåväl. Även om det har blivit mycket bättre så hade vi en period där jag snällt fick sitta uppe tre timmar i sträck varje natt med tv:n på för att inte somna själv. Sonen vägrade att sova.
Grannar har bankat i väggen och jag har fällt många tårar under det här året. Nuförtiden vaknar han en gång per natt och flyttas då över till oss, där han sover vidare till tidig morgon..lyxigt värre jämfört med innan :-)

 
Klockan 5:02 em , Blogger Alexandra & Oliwer sa...

Linda- Vi fick en inbjudan på kaffe på andra sidan byn så vi kom faktiskt ut i friska luften och det var faktiskt riktigt skönt,skenet bedrar när man sitter inne och surar ;-)

Och nej, pointsräknandet är knappast det roligaste man kan syssla med så jag förstår att du inte avundas mig :-)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida