09 september 2006

Bacillusker på intåg!

Nu är det konstaterat,Oliwer är sjuk för första gången. Det är en snörvlig och febrig kille som precis har slocknat här hemma i sin säng. Det började redan i torsdags natt med orolig sömn och bara ledsna miner. Under gårdagen eskalerade det hela och det vi trodde var smärtsamt magkrångel visade sig även bli en förkylning. Inatt har mamma och pappa fått lösa av varandra med att vagga och trösta och fram mot småtimmarna vart mamma så orolig att hon ringde sjukvårdsupplysningen för att dubbelkolla så det verkligen var okej med febern, som verkade stiga stadigt.
Efter att ha avvaktat nu till morgonen så har temperaturen sjunkit,förkylningen är lika eländig som innan men som tur var har magen lugnat sig istället. Usch vad hjälplös man känner sig när älsklingen är så ledsen, inte ens mammas pussar och kramar hjälper mot bacillerna. Pappsen har vi skickat in till stan för total uppbunkring i medicinskåpet och kvällens planer är inställda. Vi går nu in i "Operation: Bli frisk Lilleman"!

1 kommentarer:

Klockan 11:06 em , Blogger Ebbas mamma sa...

Lilleman, din lilla stackare... Hoppas verkligen du blir frisk snart, så du orkar vara så där glad och fin som bara du kan :-) // Ebba

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida